OnePlus 11 a Buds Pro 2 s bezplatným doručením na Slovensko. Aká je cena?

Po globálnom uvedení na trh najnovšieho smartfónu a bezdrôtových slúchadiel už poznáme európsku cenu a dátum štartu predaja. Objednávať môžete aj z oficiálneho e-shopu, získate aj darček.

Prémiový android OnePlus 11 (základné info) a najnovšia generácia úplne bezdrôtových slúchadiel OnePlus Buds Pro 2 (základné info) mali premiéru na domácom čínskom trhu už 4. januára tohto roka. Nedávno prebehlo globálne uvedenie a obidve novinky už nájdete aj na slovenskej verzii webu oneplus.com/sk, odkiaľ si ich môžete objednať s bezplatným doručením na Slovensko. 

Výhodou predobjednávky z oficiálneho e-shopu je možnosť získať darček. K novému smartfónu OnePlus 11 si môžete vybrať buď slúchadlá Buds Pro 2 alebo Bluetooth reproduktor Bang & Olufsen v limitovanej edícii. Najrýchlejšie doručenie je naplánované na 23. februára. 

Za čiernu verziu 8 GB + 128 GB OnePlus 11 zaplatíte 879 eur, za vyšší variant 16 GB + 256 GB v zelenej farbe si priplatíte o 100 eur viac, teda spolu 979 eur. Slúchadlá Buds Pro 2 sú dostupné v čiernej a zelenej farebnej verzii s cenovkou 179 eur. Aj pri samostatne kúpených slúchadlách je doručenie na Slovensko bezplatné. 

Na novinky láka napríklad aj slovenská Alza, kde takisto dostanete k smartfónu nové slúchadlá ako darček. Predpokladaná cena je však približne o 20 eur vyššia než v oficiálnom e-shope. Pri kúpe zo slovenského obchodu ale získavate 2-ročnú záruku, pri zakúpení na webe oneplus.com platí bežne záruka iba rok.  

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu