Októbrové novinky na Disney+

Ani v októbri nebude núdza o nové tituly a ďalšie časti obľúbených seriálov. Tešiť sa môžeme aj na mrazivé novinky vhodné na halloweenske obdobie.

Na začiatku mesiaca prídu všetky časti seriálu Medveď s Jeremym Allen Whiteom v hlavnej úlohe. Na obrazovky sa s poslednou sériou vracia aj seriál Walking Dead, chýbať nebude ani nová kriminálna dráma Candy natočená podľa skutočnej udalosti, v hlavnej úlohe s Jessicou Biel. 

Okrem toho pribudnú nové časti seriálov Andor, Starý chlap, The Kardashians, She-Hulk: Neuveriteľná právnička a mnohé ďalšie. She-Hulk prichádza tento mesiac v poslednej časti a v októbri na Disney+ si v dokumente môžete pozrieť, ako sa seriál natáčal. Okrem toho sa môžete tešiť aj na Tobeyho Maguira vo filmoch Spider-Man (2002), Spider-Man 2 (2004) a Spider-Man 3 (2007).

Ak máte radi horor a napätie, možno si radi pozriete filmy Hókus Pókus a Muppeti Haunted Mansion: Strašidelný dom, známu klasiku ako Buffy, premožiteľka upírov, a nebudú chýbať po horory Temný dom či Hory majú oči. Disney+ prináša aj halloweensky špeciál Štúdio Marvel uvádza: Vlkolak - Nočný lovec, Grimcutty a tretiu sériu seriálu Čo robíme v temnotách.

Zdroj: disneyplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu