Oficiálne: God of War príde na PC už v januári budúceho roka

PC hráči tak dostanú ďalšiu veľkú exkluzivitu, ktorá bola doteraz výsadou platformy PS4. God of War využije výhody výkonného hardvéru a ponúkne plnú podporu 4K, odomknutú snímkovú frekvenciu či ďalšie grafické možnosti.

Zdá sa, že éra PlayStation exkluzivít sa blíži ku koncu a Sony svoju ponuku hier rozširuje aj na PC. Pred časom sme sa tak dočkali vydania Horizon: Zero Dawn, ktoré potom vystriedalo Days Gone. Viac sme sa téme venovali v článku PlayStation exkluzivita Days Gone dostáva dátum vydania na PC. Teraz na rad prichádza ďalšia veľká značka, ktorou je God of War

To vyšlo pôvodne v roku 2018 exkluzívne na PS4 s tým, že predalo neuveriteľných 19,5 milióna kópií po celom svete. Okrem toho pozbieralo veľa ocenení ako u hráčov, tak u kritikov. Na PC sa môžeme tešiť na technicky vylepšenú verziu hry, ktorá využije výhody výkonného hardvéru. Samozrejmosťou bude plná podpora 4K rozlíšenia či odomknutá snímková frekvencia, ktorú doplnia široké možnosti grafických nastavení. 

PC verzia God of War dostane aj širokú podporu gamepadov, vrátane DualShocku 4 a aktuálneho DualSense. Natívnym ovládaním však bude kombinácia myši a klávesnice, ktorú si budete môcť kompletne namapovať. Súčasťou vydania budú aj digitálne bonusy v podobe skinov. Dobrou správou je, že na vydanie už nebudeme čakať príliš dlho. Kratosova cesta so synom Atreom na PC začína už 14. januára 2022. 

Zdroj: blog.playstation.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu