Od zajtra príde Dátová Radosť s nekonečným internetom (aktualizované)

Digitálny operátor, ktorý na poskytovanie svojich služieb využíva sieť O2, zajtra prinesie nový program, ktorý poteší záujemcov o veľké množstvo dát za dostupnú cenu.

Od verného čitateľa sme dostali informáciu, že od zajtra spustí operátor nový dátový program Nekonečná Dátová Radosť. Za 15 eur mesačne získate nekonečný internet s obmedzením rýchlosti po vyčerpaní 100 GB objemu.

Rovnako ako pri 20-eurovom paušále Nekonečná Radosť budú prenosové rýchlosti obmedzené na 2 Mbps pre sťahovanie a 1 Mbps pre odosielanie dát. Dátový program nebude obsahovať žiadne predplatené minúty ani SMS, je však pravdepodobné, že sa zo SIM karty bude dať volať a posielať SMS správy za bežné ceny. 

SIM kartu digitálneho operátora si budete môcť kúpiť cez apku Radosť, ktorú si stiahnete z Google Play a App Store, alebo kúpite u vybraných partnerov. Prípadne môžete v apke prejsť zo starého na nový program. Rovnako ako pri trojici starších paušálov, budete môcť zrejme skúšať Nekonečnú Dátovú radosť prvých 7 dní zadarmo. 

Podrobnosti sa dozvieme zajtra. Za čitateľský tip s snímku obrazovky ďakujeme. 

Doplnené:

Operátor v tlačovej správe potvrdil naše skoršie informácie. Nová Dátová Radosť štartuje zajtra 12. apríla 2022. Cena je avizovaných 15 eur a platnosť rovnako ako pri Nekonečnej, Veľkej a Malej Radosti 30 dní. Neobmedzené dáta budú prvých 100 GB plynúť rýchlosťou 10 Mbitps v 4G sieti. 5G sieť od O2 Radosť nepodporuje. 

V Roamingu v Zóne 1, teda v krajinách EÚ a ďalších môžete využiť  z celkového objemu bez ďalších doplatkov až 10 GB dát. Cena za minútu volaní, jednu SMS alebo MMS do všetkých sietí na Slovensku a v Zóne 1 je jednotná - stojí 0,05 eur. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu