Obľúbený fitnes náramok Xiaomi Smart Band 7 na Slovensku

V slovenských obchodoch si už môžete kúpiť najnovšiu generáciu športového náramku od Xiaomi. Prináša väčší displej s Always on funkciou, silnejšiu batériu a viac tréningových režimov.

Nedávno sme vám priniesli článok, v ktorom sme informovali o slovenskej cene Xiaomi Smart Band 7, ktorý ešte pred oficiálnym uvedením na náš trh prezradil internetový obchod Alza. Teraz je už isté, že cena 54,90 eur bola správna. 

Najnovší fitnes náramok ponúka 1,62-palcový AMOLED displej s možnosťou stále zapnutej obrazovky (AOD), 120 tréningových režimov, vylepšené meranie satrurácie kyslíka v krvi (SpO2) a samozrejmosťou je vodeodolnosť stupňa 5 ATM. Náramok rozpozná až štyri štýly plávania. 

Batéria s kapacitou 180 mAh by mala podľa výrobcu ponúknuť 15 dní bežného používania na jedno nabitie. So zapnutým Always on displejom a častým záznamom cvičení sa výdrž adekvátne zníži. Podrobnosti o výbave Xiaomi Mi Smart Band 7 sa dočítate  v našom článku

Náramok Xiaomi Smart Band 7 kúpite od dnešného dňa na mi-store.sk a prostredníctvom oficiálnych kanálov Xiaomi za odporúčanú  cenu 54,90 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu