Objavilo sa niekoľko špecifikácií Google Pixel 5

Novinka sa mala dostať do rebríčka AI Benchmarku, ktorý odhalil niekoľko detailov z výbavy. Potvrdzuje napríklad skoršie úniky o čipe Snapdragon 765G. Prísť by mal aj model XL.

O novom Pixeli 5 toho zatiaľ veľa nevieme. Zopár podrobností ukázal AI Benchmark, kde sa mala novinka údajne objaviť a prezradiť tak niekoľko špecifikácií. 

Už predtým sa špekulovalo, že by Pixel 5 mohol poháňať Snapdragon 765G. Rovnaký čip ukazuje aj spomínaný benchmark, kde sa novinka umiestnila vyššie než napríklad Huawei P30 Pro.  

Výbavu podľa výsledkovej tabuľky doplní 8 GB RAM a nový Android 11. Hovorí sa, že by sme sa mohli dočkať reverzného bezdrôtového nabíjania a cenovky zhruba 700 dolárov. Úniky zmieňujú aj model XL s kódovým označením bramble, ktorý sa objavil po boku štandardnej verzie aj na renderoch.

V sérii Pixel 5 čakáme na prednej strane výrez pre kameru a vzadu duálny fotoaparát. Google by mal priniesť ďalšie podrobnosti v priebehu nasledujúcich mesiacov. Do tej doby treba brať všetky informácie s rezervou. 

Na Pixel s 5G podporou láka aj Google na webe svojho obchodu. Pixel 5 má prísť spolu s 5G verziou Pixelu 4a. Cena má začínať na sume 499 USD. 

Zdroj: AI Benchmark


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu