Obchod Huawei AppGallery sa rozrástol o ďalšie aplikácie

Za posledné tri mesiace pribudlo v AppGallery 318 aplikácií od vývojárov z celého sveta. Novinkou je napríklad apka Nariadenia automatu, Dôvera či apky pre cestovanie MHD vo východných metropolách.

Pozornosť je zameraná aj na fanúšikov mobilných hier. Medziročne pribudlo v AppGallery viac než 500 % herného obsahu. Medzi novinky v obchode patrí napríklad hra Homescapes, kde je úlohou hráča renovácia domu pomocou riešenia hádaniek.

Športoví nadšenci zrejme poznajú apku Fitify, ktorí je tiež vôbec prvou aplikáciou dostupnou aj pre hodinky Huawei Watch GT 2 Pro. Pokiaľ sa po pandémii vyberiete do zahraničia, vo vybraných svetových metropolách vám cestovanie po meste uľahčí apka Grab, ktorá funguje na princípe moderných taxislužieb.

Nezaostávajú ani slovenskí vývojári. Od začiatku roka pribudla aplikácia zdravotnej poisťovne Dôvera, s ktorou majú jej klienti poruke praktické funkcie pre riešenie svojho zdravia a orientovať sa v aktuálne platných protipandemických opatreniach pomôže aplikácia Nariadenia automatu. 

Ak využívate mestskú hromadnú dopravu vo východoslovenských metropolách, oceníte aplikácie MHD Košice a MHD Prešov. Nachádzajú sa v nich stále aktuálne cestovné poriadky, zobrazenie polohy či možnosť kúpy lístka prostredníctvom SMS.

Aktuálne sa v AppGallery nachádza viac ako 170 aplikácií od lokálnych developerov. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu