O2: vybrané TV stanice a HBO GO bezplatne

O2 sa pridáva k ostatným operátorom a ponúka zákazníkom rozšírenú ponuku bezplatných televíznych programov a službu HBO GO na mesiac zadarmo. Operátor predĺžil aj benefit navýšenia rýchlosti po prečerpaní dát Internetu na doma.

Od 20. marca až do 21. apríla 2020 môžu zákazníci O2 získať službu HBO GO úplne bezplatne. Takisto pridáva do O2 TV bez ďalších poplatkov najsledovanejšie dokumentárne a filmové programy.

HBO GO môžete využívať na piatich zariadeniach. Aktivácia je dostupná pre všetkých zákazníkov fakturovaných služieb v aplikácii Moje O2, SMS-kou, v zákazníckej zóne Moje O2 alebo v e-shope priamo pri nákupe nového fakturovaného programu.

V posledný deň bezplatnej služby pošle operátor zákazníkom, ktorí tento benefit využijú, SMS správu s informáciou o jednoduchej deaktivácii.

Od dnešného dňa tiež O2 štartuje pre uľahčenie prístupu k službe HBO GO aj jej platbu prostredníctvom faktúry O2. Pre zákazníkov s O2 Smart Paušálmi môže byť predplatné k tejto službe už v cene paušálu, zákazníci ostatných programov si ju môžu vziať s platbou prostredníctvom faktúry. Zákazník tak získava plnohodnotné predplatné služby HBO GO za 5,99 eur mesačne.

Ako už O2 informovalo, operátor prednedávnom pristúpil aj k zvýšeniu konektivity Internetu na doma automatickým a bezplatným päťnásobnom navýšením rýchlosti dát po prečerpaní objemu až na 10 Mbps vo všetkých tarifoch programu. Po novom tento benefit O2 predĺžilo až do 21. apríla. Pre používateľov to znamená prakticky neobmedzený pevný internet pri rýchlosti spĺňajúcej potreby domácnosti, či už na prácu alebo zábavu.

Do 21. apríla O2 automaticky a bezplatne pridáva najsledovanejšie dokumentárne a filmové programy Joj Cinema, Film+, Film Europe, CS Film, National Geographic, NatGeo Wild, Viasat Explore, Viasat History a Spektrum aj do programu Modrá O2 TV a O2 TV v mobile.

Rovnako O2 pristúpilo aj k dočasnému nespoplatňovaniu zákazníckej linky, hoci si zákazníci môžu svoje najčastejšie požiadavky vybaviť z pohodlia domova prostredníctvom webu alebo aplikácie Moje O2.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

dk24.03.2020 - 12:06 Trvalý odkaz

6E/mesiac

Nemam rad tieto "zadarmo" akcie. Chcel by som vidiet statistiku tych nasr.nych ludi, co si myslia, ze to je na mesiac zadarmo a potom koniec. Pekne dalsie mesiace platit, isto vela ludia prehliadne tu info sme v posledny den platnosti...

Ak by si to chcel niekto deaktivovat, nech sa paci:
Ako zruším predplatné HBO GO?
Stačí, keď si túto aplikáciu deaktivujete v Moje O2 alebo prostredníctvom SMS na číslo 99222 v tvare HBOGO D. Onedlho sa predplatné deaktivuje.

Celá diskusia 1 príspevok