O2: Vianočný extra bonus na zariadenie a dvojnásobný objem dát

Aj modrý operátor prináša svojim zákazníkom vianočnú ponuku. Získať môžu dvojicu zariadení za cenu jedného a bez poplatku si zdvojnásobiť objem dát v rámci tarify, ktorú využívajú.

Vianoce v O2 budú v znamení dvojnásobku. Okrem už predstavených dvojnásobných dát v O2 Smart Paušáloch pridáva operátor pre zákazníkov aj šesť rôznych kombinácií zariadení, z ktorých si budú môcť svoje vianočné dvojice vybrať na základe vlastných preferencií a želaní. 

K tabletu si môžu vybrať napríklad smartfón, k smartfónu je možností niekoľko. Buď ďalší smartfón, smart hodinky alebo vysávač. Ponuku všetkých šiestich vianočných dvojíc nájdu zákazníci od pondelka 15. novembra na webe www.o2.sk

Zakúpiť sa dajú v interentovom obchode O2 alebo v predajniach. Zariadenia s Vianočným extra bonusom sa dajú zakúpiť od 15. 11. 2021 do 31. 1. 2022 alebo do vypredania zásob. 

od septembra si zákazníci vybraných O2 Smart Paušálov môžu každý mesiac zdvojnásobiť objem dát v rámci svojej tarify bezplatne. Od februára budúceho roka budú môcť aj naďalej využívať benefit zdvojnásobených dát, avšak už za poplatok:
- Modrý O2 Smart Paušál: 2 GB s doplatkom 1 € (1 + 1)
- Strieborný O2 Smart paušál: 6 GB s doplatkom 2 € (3 + 3)
- Zlatý O2 Smart Paušál: 20 GB s doplatkom 3 € (10 + 10)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu