O2 TV: zmeny v počte staníc, nižšia cena, dostupnosť bez pevného internetu aj ako predplatné v Smart paušále

Operátor mení od 2. februára ponuku služby O2 TV. Po novom je jednoduchšia, s cenou od 5 eur mesačne a využiteľná bez ohľadu na to, či má zákazník O2 Internet na doma alebo nie.

Služba O2 TV bude dostupná v dvoch programoch namiesto v troch. O2 TV Mini s mesačným poplatkom 5 eur obsahuje 15 najpozeranejších TV staníc a môžete si ju vybrať ako súčasť predplatného v niektorom O2 Smart Paušále. 

K dispozícii máte aj bezplatný archív. Pozerať sa dá len v jednom zariadení v jednom čase. Druhá služba O2 TV ponúka za 10 eur mesačne 60 staníc a dostupná je až pre štyri zariadenia súčasne. 

Vysielanie budete môcť sledovať na smart televízii s operačným systémom Tizen alebo Android TV cez aplikáciu O2 TV SK, v notebooku, mobile či iných zariadeniach. Jej využívanie bude možné s akýmkoľvek poskytovateľom internetu a aktivovať sa dá k akémukoľvek O2 programu na faktúru. 

Služba nevyžaduje set top box, no pokiaľ by ste ho chceli využívať, môžete si ho zakúpiť v hotovosti alebo na splátky a využiť pri tom aj Bonus na kúpu zariadenia k niektorému z mobilných paušálov. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu