O2 TV: nová platforma príde s vylepšeným vizuálom a novými funkciami

V polovici apríla prinesie operátor zákazníkom vynovenú platformu pre sledovanie O2 televízie v modernom dizajne a pribudnú aj nové funkcionality.

Operátor vo svojej tlačovej správe informoval, že nová O2 TV príde 19. apríla 2023 a poskytne zákazníkom kvalitnejšie triedenie obsahu, väčšiu stabilitu a vyššiu kapacitu. Samozrejmosťou bude aj zastavenie prehrávania, pretáčanie dopredu alebo dozadu a nahrávanie programov. 

O2 TV sa bude dať súčasne pozerať pri O2 TV Mini na dvoch a pri O2 TV na štyroch zariadeniach. Aplikácia O2 TV sa bude môcť nainštalovať na 30 zariadeniach. Nová platforma so sebou prinesie aktualizáciu aplikácií pre smart TV Samsung, LG a OS Android TV. Update prebehne automaticky. Pri mobilných zariadeniach so systémom iOS a Android bude potrebné si mobilnú aplikáciu stiahnuť manuálne.

Zmenou prejde aj prihlásenie do novej O2 TV, kde sa zákazníci budú môcť prihlásiť rovnakým spôsobom a s rovnakými údajmi ako do zákazníckej zóny Moje O2. O zmenách už zákazníkov operátor postupne  informuje. Ak potrebujete viac informácií, nájdete ich na webe o2.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu