O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov vo februári

Tak toto sme tu ešte nemali, aby v prvej päťke najpredávanejších smartfónov boli štyri modely Xiaomi. Samsung dostal na frak.

Na to, že sa na prvých miestach rebríčka pravidelne objavuje značka Samsung v niekedy viac inokedy menšom zastúpení, sme si za tie roky už zvykli. Tentoraz však prekvapilo Xiaomi, ktoré pohľad na zoznam najpredávanejších smartfónov v O2 musí robiť radosť.

Séria Redmi 9 sa stala u zákazníkov tak obľúbená, že sa vo februári z piatich modelov radu Redmi 9 dostali na prvé miesta štyri z nich. Najviac zaujali lacné smartfóny Redmi 9A a Redmi 9C, patrí im prvé a druhé miesto. Stred rebríčka obsadil Samsung Galaxy A41, ďalej ale zase pokračovali Redmi Note 9 Pro a Redmi Note 9. 

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 22 € (Modrý paušál).

TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári 2021:

1. Xiaomi Redmi 9A (48 eur)

2. Xiaomi Redmi 9C (72 eur)

3. Samsung Galaxy A41 (156 eur)

4. Xiaomi Redmi Note 9 Pro (240 eur)

5. Xiaomi Redmi Note 9 (168 eur)

Prečítajte si: O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v januárii (24. 2. 2021)

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov O2 zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej februárovej sa ešte nachádza Realme 7i, Apple iPhone SE (2020), Motorola Moto E7 Plus, Samsung Galaxy A51 a Realme 7. 

V mini rebríčku päťky najpredávanejších tabletov opäť kraľuje Lenovo na čele so šikovným a cenovo dostupným modelom Yoga Smart Tab. Pribudol tenký a ľahký prémiový kúsok Samsung Galaxy S6 Lite a zákazníkov zaujal aj obľúbený Huawei MediaPad M5 Lite. 

TOP5 tabletov:

1. Lenovo Yoga Smart Tab LTE 

2. Lenovo Tab M10 HD 

3. Lenovo Tab M8 LTE

4. Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE

5. Huawei MediaPad M5 Lite 

Zdroj: operátor 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu