O2 rozdáva Black Friday kupón so zľavou na hardvér až do výšky 276 eur

V rámci dnešného Black Friday môžu zákazníci získať v mobilnej aplikácii O2 kupón navyše. Využiť ho môžu ako zľavu na kúpu niektorého zariadenia.

Zákazník dostane kupón za každý z aktivovaných programov, ktoré v O2 využíva a získa tak ďalšie atraktívne zľavy na vybrané smartfóny, televízor alebo robotický vysávač. 

Extra Black Friday kupón bude platný do 9. decembra 2022 a Vianočný kupón, o ktorom sme písali v článku Vianoce v O2: kupóny na zľavu, dáta zadarmo a väčší paušál za cenu menšieho, je platný do 30. januára 2023.

Kupón získa každý, kto má v O2 aktivovaný fakturovaný program, predplatenú kartu alebo internet a môže ho premeniť na zľavu vo výške od 30 až do 276 eur v závislosti od zariadenia, ktoré si chce kúpiť. Najväčším lákadlom je nový model slúchadiel O2 Pods v hodnote 49 eur, ktoré s kupónom môžete získať len za 19 eur

Naše skúsenosti so šikovnými slúchadlami sme priniesli v článku O2 Pods - lacné Bluetooth slúchadlá s bezdrôtovým nabíjaním.

Zľavový kupón nájdete v O2 aplikácii, kde sa vám zobrazí ako O2 Black Friday príbeh. Po potvrdení tlačidla "Zobraziť zľavový kód" sa vygeneruje kupón s unikátnym kódom, ktorý zostane uložený v O2 aplikácii v sekcii Kupóny. Kupón si môžete uplatniť na predajni alebo v e-shope. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu