O2 oslavuje 15 rokov a rozdáva darčeky pre všetkých

O2 oslavuje 2. februára 15. narodeniny a ako darček pre zákazníkov prináša tri bonusy: 15 GB dát, službu VOYO na tri mesiace zadarmo a bezdrôtové slúchadlá za výhodnú cenu.

Modrý operátor odštartoval svoje služby na Slovensku 2. februára 2007. Príchod O2 na slovenský trh priniesol nový vietor. Pomohol znížiť ceny a dovtedy zaužívané pravidlá mobilného telefonovania. Zákazníkov lákal nižšími cenami než mala konkurencia a navyše, jeho služby boli bez viazanosti. Operátor prispel aj k jednoduchšiemu prenosu čísla a zaviedol jednotnú cenu pri platbe na faktúru a dobíjaní kreditu.

O2 na svojej dnešnej narodeninovej tlačovej konferencii predstavilo tri prekvapenia, ktoré si pri príležitosti narodenín pripravilo nielen pre svojich zákazníkov:

  • službu VOYO na 3 mesiace bezplatne pre všetkých
  • 15 GB dát zadarmo 
  • bezdrôtové slúchadlá O2 Pods za 15 eur

Po 10. februári budú môcť službu VOYO na tri mesiace zadarmo získať zákazníci s paušálom alebo predplatenou kartou prostredníctvom promokódu alebo vouchera, dostupných v sekcii Extra výhod v aplikácii Moje O2. Nezákazníci budú môcť voucher získať na narodeninovej podstránke O2. 

V prvom týždni (do 10. 2.) si voucher budú môcť zákazníci aktivovať na predajniach operátora. Ak nebudete chcieť pokračovať vo využívaní služby, nezabudnite ju deaktivovať ešte pred skončením tohto obdobia, inak sa vám automaticky predĺži. Už za poplatok. 

Rovnako benefit 15 GB dát si budú môcť zákazníci O2 uplatniť po 10. februári prostredníctvom promokódu získaného v sekcii Extra výhod v aplikácii Moje O2. V prvom týždni bude benefit dostupný výhradne na predajniach O2 rovnako ako VOYO. 

15 GB dát budú môcť získať všetci zákazníci O2 s ktorýmkoľvek programom na faktúru alebo s dobíjaním kreditu. Extra objem dát je po aktivácii dostupný buď do vyčerpania objemu dát, alebo do uplynutia alikvotného obdobia a celého nasledujúceho zúčtovacieho obdobia pri zákazníkoch s paušálom a pri zákazníkoch s predplatenou kartou má platnosť 30 dní.

Bezdrôtové slúchadlá O2 Pods budú dostupné pre všetkých, nielen zákazníkov O2, za narodeninovú cenu 15 €. K dispozícii budú od polovice februára len v O2 predajniach až do vypredania zásob. 

O2 tiež prostredníctvom Férovej Nadácie O2 podporí sumou 100 000 eur projekty, ktoré pomôžu ľuďom na Slovensku hľadať spôsob, ako navzájom lepšie komunikovať a rozumieť si. Grantová výzva "Nájdime znovu spoločnú reč" bude pre záujemcov otvorená od 15. februára 2022.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu