O2: nový roamingový balík, neobmedzené volania k O2 Fér na faktúru a výkup telefónov s bonusom

Operátor pripravil množstvo noviniek. Potešia tých, čo budú cestovať do krajín zaradených do Zóny 2, používajú fakturovaný program O2 Fér a veľa volajú, aj zákazníkov, ktorí dajú do výkupu svoj starý telefón, aby získali výhodnejšiu cenu nového.

O2 v rámci konceptu PLUS pridáva k novým O2 Paušálom nielen dátovú SIM kartu O2 Dátovka, ale od 18. apríla 2023 ponúka aj nový balík Svet bez hraníc

Za 10 eur mesačne získa zákazník 500 minút na volania zo Slovenska do krajín v Zóne 2 a ak sa v krajinách v Zóne 2 práve nachádza, tak má k dispozícii i 500 MB dát. Volania a SMS-ky sú za zvýhodnenú cenu 20 centov za minútu alebo správu. 

Doplnené: Po vyčerpaní 500 MB v Zóne 2 s balíkom Svet bez hraníc bude zákazník SMS/PUSH notifikáciou oboznámený o vyčerpaní voľného objemu dát v rámci balíka a aj o tom, že ďalšie dátovanie bude automaticky spoplatnené bežnou tarifikáciou s balíkom 50 MB dát za 5 eur.

Používatelia programu O2 Fér na faktúru budú mať k dispozícii nový balík neobmedzených volaní za 17 eur. Poteší tých, čo viac volajú než dátujú alebo potrebujú viac telefonovať iba nárazovo, v konkrétnom období a nechcú sa obmedzovať. 

Poslednou novinkou, ktorú operátor pre zákazníkov pripravil, sú navýšené výkupné bonusy pri využití služby Výkup telefónov

Pri odpredaji svojho starého telefónu získajú navyše aj zľavu na vybrané nové zariadenie, a to až do výšky 144 eur. Zľavy sa budú týkať vybraných telefónov:

- Honor 70 Lite (bonus 48 eur)

- Samsung Galaxy A54 5G (bonus 60 eur)

- Xiaomi Redmi Note 12 Pro (bonus 72 eur)

- od mája pribudne aj nový model od Motoroly (bonus 144 eur)

Všetky novinky platia od 18. apríla 2023. O ďalšej novinke, plnej darčekov, ktorá príde 2. mája, sa dozviete v článku O2 prináša prekvapenia. Pre každého a každý týždeň.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu