O2 letné prekvapenia: zľavy na telefóny, navýšenie FUP a platby faktúr cez Apple Pay, Google Pay a Payme

Operátor pripravil pre zákazníkov niekoľko noviniek. Prináša pohodlné platenie faktúr cez obľúbené služby, zvyšuje FUP v balíku Maximálna rýchlosť a vďaka bonusu k paušálu a extra výkupnej zľave za odpredaný telefón získajú zákazníci nové zariadenie za výrazne nižšiu cenu.

Aj v O2 si môžete konečnú cenu za nový smartfón, tablet alebo hodinky znížiť nielen pomocou finančného bonusu k vybranému O2 Paušálu, ale aj vykúpením starého telefónu. Spolu tak môžete skombinovať tri zľavy. Podľa výšky zvoleného paušálu získate zľavu až 168 eur, odpredaním starého telefónu získate poukážku, ktorú využijete pri nákupe nového zariadenia z ponuky O2 a navyše môžete získať extra výkupnú zľavu na zariadenie až do výšky 204 eur

Zľavy sa týkajú vybraných telefónov a sú v tejto výške:

Ako získať zľavu: Navštívite predajňu O2, kam prinesiete starý mobil. Po ohodnotení získate poukážku v hodnote vykúpeného telefónu, ktorá platí šesť mesiacov. Môžete priniesť aj viac telefónov. Poukážky môžete pri nákupe ľubovoľne kombinovať aj spájať s ďalšími zľavami. 

Využijete ich na nákup nového zariadenia alebo príslušenstva v e-shope alebo na predajni, a zároveň môžete skombinovať finančný bonus k paušálu a extra zľavu na vybrané smartfóny. Konečná cena za vysnívaný smartfón tak môže byť výrazne nižšia. 

O2 zároveň od 27. 6. 2023 upravuje balík Maximálna rýchlosť. Zákazníkom s Bezstarostným O2 Paušálom, ktorí majú balík aktívny, navyšuje FUP z 200 GB na 400 GB (pozn. FUP = objem dát, po ktorých prečerpaní je rýchlosť prenosu dát spomalená na 2 Mbit/s pre sťahovanie a 1 Mbit/s pre odosielanie dát). 

Poslednou letnou novinkou je platenie faktúr v O2 aplikácii cez služby Apple Pay a Google Pay. Na platbu elektronickej faktúry môžu zákazníci využiť aj úhradu cez funkciu Payme. Ak jeho banka podporuje úhradu cez Payme, stačí kliknúť na odkaz v elektronickej faktúre, otvorí sa banková aplikácia s vyplnenými údajmi a potvrdí úhradu. Ak zákazníkova banka nepodporuje funkciu cez túto službu, načíta sa mu stránka s platobnými údajmi a QR kódom, cez ktoré môže faktúru uhradiť. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu