O2: Internet na doma za polovicu a v Smart Paušáloch tri nové aplikácie

Operátor prináša výhodnejšiu cenu pevného bezdrôtového internetu s 50 % zľavou do konca školského roka. K zlatému Internetu na doma navyše bezplatne pribalí aj Modrú O2 TV s viac než 30 TV stanicami.

Dištančné vzdelávanie a práca z domu prináša vyššie nároky na dátové pripojenie a spotrebu. O2 ponúka výhodnejšiu cenu Strieborného a Zlatého Internetu na doma s 50 % zľavou z mesačného poplatku až do konca školského roka (do 30. júna 2021). 

Akcia sa vzťahuje na objednajú službu O2 Internet na doma v čase od 10. novembra do 31. januára 2021. Strieborný Internet na doma tak získate  s uplatnením digitálneho bonusu za 10 eur mesačne, Zlatý Internet na doma za 15 eur mesačne.

Pokiaľ sa rozhodenete po ukončení akciovej ceny zrušiť službu, doplatíte rozdiel v cene zariadenia, ktoré je súčasťou inštalačného balíčka a potrebujete ho k fungovaniu služby. Cena zariadenia je stanovená na 216 eur a každý mesiac sa odpočíta 9 eur. 

Prenosové rýchlosti:

- Strieborný O2 Internet na doma - sťahovanie 30 Mbps / odosielanie 5 Mbps

- Zlatý O2 Internet na doma - sťahovanie až do 128 Mbps / odosielanie 10 Mbps

Po prečerpaní 500 GB dát v rámci fakturačného obdobia sa prenosová rýchlosť zníži na 2 Mbps na sťahovanie a 1 Mbps na odosielanie. Za ďalšie dáta neplatíte nič navyše.

Od 10. novembra zároveň O2 rozšíri výber obľúbených aplikácií v rámci O2 Smart Paušálov. K existujúcim aplikáciám tak po roku pribudnú ďalšie dve prémiové a jedna štandardná. 

Najnovším prírastkom v prémiových aplikáciách bude Microsoft 365 Personal, kedy získate od O2 licenciu na jedno zariadenie. Súčasťou predplatného sú aplikácie Word, Excel, Powerpoint, Skype a iné, a takisto 1TB cloudové úložisko. 

Ďalšou prémiovou aplikáciou bude plný prístup k predplatnému obsahu lifestylového magazínu Refresher.sk v balíku Štandard. Výber štandardných aplikácií rozšíri aplikácia služby Pokec.sk, s ktorou získate mesačne až 10 GB na jej používanie.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu