O2: Huawei P60 Pro a Honor Magic5 Pro v ponuke. Obidva s hodnotným darčekom

V internetovom obchode operátora pribudli dva modely smartfónov, ktoré zaujmú aj tých najnáročnejších zákazníkov. K obidvom dostanete zadarmo ďalší produkt.

Vlajková loď Huawei P60 Pro (základné info) patrí aktuálne na špičku v rebríčku DXOMARK. Spoľahnúť sa môžete na kvalitné snímky vo dne i v noci a nesklame ani približovací objektív s3,5-násobným optickým zoomom. Zaujme netradičnou premenlivou fyzickou clonou f/1.4 - f/ 4.0, samozrejmosťou je optická stabilizácia obrazu. 

Telefónu nechýba certifikácia odolnosti IP68, stereo reproduktory ani rýchle 50 W bezdrôtové nabíjanie. Výkon zabezpečí Snapdragon 8+ Gen 1 s 8 GB RAM. Na uloženie súborov a aplikácií je tu 256 GB interný priestor. Huawei smartfónu síce chýbajú Google služby, no spustíte tam väčšinu obľúbených aplikácií. Skúsenosti z testovania sa dočítate v našej recenzii.

Huawei P60 Pro v jedinečnom odtieni Rococo Pearl kúpite v hotovosti za 1200 eur. Pri nákupe k niektorému z paušálov môžete využiť bonus na telefón. Ako darček k nemu dostanete smart hodinky Huawei Watch GT 3 46 mm. 

Honor Magic5 Pro (základné info) je top modelom značky a takisto patrí v rebríčku fotomobilov medzi špičku. Ponúka výkonný čipset, kvalitný 6,8'' displej a trojicu 50 Mpix zadných fotoaparátov s optickou stabilizáciou obrazu, medzi ktorými nechýba periskopický teleobjektív s 3,5-násobným optickým zoomom.

Poháňa ho výkonný čipset Snapdragon 8 Gen 2 spolu s 12 GB RAM. Pýši sa aj 512 GB úložiskom  a 5100 mAh batériou so 66 W nabíjaním. 

Honor Magic5 Pro v zelenej a čiernej farbe kúpite v e-shope O2 za 1200 eur. Ako darček k nemu získate 12-palcový tablet Honor Pad 8 s cenovkou 319 eur, tenkou konštrukciou, Snapdragonom 680 a 2K displejom.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu