O2 a Telekom odštartovali predobjednávky na Samsung Galaxy Z Flip

Dizajnové skladacie véčko s flexibilným displejom si môžete predobjedať zatiaľ u dvoch našich operátorov. Na výber sú obidve farebné verzie - Black Mirror a Purple Mirror.

Príjemným prekvapením večera Galaxy Unpacked bolo uvedenie skladacieho smartfónu s véčkovou konštrukciou a tenkým dizajnom. 

Samsung Galaxy Z Flip priniesol iné konštrukčné riešenie než minuloročný Galaxy Fold, ktorý sa otváral ako kniha. Dostal aj nižšiu cenovku. 

Novinka sa pýši vnútorným 6,7'' displejom Infinity Flex s technológiou Ultra Thin Glass z vlastnej dielne Samsungu. Na obrazovke s pomerom strán 22:9 nájdeme jemné rozlíšenie 1080 x 2636 bodov. 

V zavretom stave sa na vonkajšom 1,1'' displeji zobrazí dátum, čas a stav batérie. Hovor môžete prijať aj bez otvorenia smartfónu. Aplikácie pre písanie správ sa spustia automaticky, akonáhle kliknete na upozornenie a otvoríte telefón. 

Používateľské rozhranie One UI beží nad Androidom 10 a je prispôsobené skladaciemu displeju. Medzi kľúčové špecifikácie patrí Snapdragon 855+, 8 GB operačná pamäť RAM a 256 GB úložisko. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe

Predobjednávky na Samsung Galaxy Z Flip môžete zrealizovať na webe Telekomu alebo O2. Predaj odštartuje 21. februára. 

Majitelia novinky budú mať nárok na jednu opravu poškodeného displeja počas prvého roka. Spoluúčasť je vo výške 109 eur. 

Zdroj: operátori

Diskusia k článku:

Začať diskusiu