O2: 5G sieť dostupná už v 143 lokalitách. Pribudlo 28 nových miest

O2 rozširuje vlastnú 5G sieť do ďalších lokalít po celom Slovensku. Od konca júna operátor pokryl 28 nových lokalít. Stále platí ponuka operátora na cenové zvýhodnenie do výšky 144 eur na šesť modelov vybraných 5G smartfónov.

Nové lokality v 5G sieti od O2 ku koncu júla 2022:
Bratislava – Devínska Nová Ves, Bratislava – Lamač, Bratislava – Staré Mesto, Jakubany, Kalša, Košice - mestská časť Myslava, Lesíček, Levice, Liptovský Mikuláš, Luhyňa, Malá Domaša, Plechotice, Poľanovce, Pongrácovce, Ruská, Sirník, Slovenská Kajňa, Strážske, Svidník, Šemša, Šintava, Tročany, Tuhrina, Turčianska Štiavnička, Vrbov, Zvolen, Žalobín, Žehňa.

Na využívanie rýchlej siete piatej generácie potrebujete byť v 5G pokrytí, mať kompatibilné zariadenie, SIM kartu s podporou 5G a správne nastavený telefón. Či je váš smartfón pripravený na 5G sieť, si môžete overiť aj na predajni. 

Dosahované rýchlosti pripojenia závisia od rádiových parametrov v danej lokalite ako aj od konkrétneho koncového zariadenia, teda telefónu. Na predajni aj v e-shope môžete vyberať z bohatej ponuky 5G telefónov, pričom šesť modelov O2 cenovo zvýhodnilo až do výšky 144 eur. Dostupnosť 5G vo vašej lokalite si overíte na mape pokrytia O2.               
                        
Zdroj: tlačová správa                


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu