Nubia Red Magic 6 nabijete do 50 % kapacity za 5 minút

Pripravovaná herná novinky ponúkne 120 W rýchle nabíjanie a podľa CEO firmy bude nabitie dodávanou nabíjačkou naozaj super rýchle.

Ďalšia generácia smartfónu určeného najmä fanúšikom hrania hier na mobile uvedená na domácom čínskom trhu 4. marca. Výrobca v upútavke uvádza, že od 19-tej hodiny miestenho času budeme svedkami rýchlosti a vášne. 

Veľa informácií o pripravovanom smartfóne Nubia Red Magic 6 nevieme, no je potvrdené, že príde so 4500 mAh akumulátorom s podporou 120 W nabíjania, čo umožní, aby sa z nuly do 50 % nabil iba za 5 minút. Určite poteší, že rýchlonabíjačka bude súčasťou balenia, čo už dnes vôbec nie je takou samozrejmosťou ako kedysi. 

Výkonný riaditeľ firmy Ni Fei zdôraznil, že boli prijaté preventívne opatrenia proti prehrievaniu, aby bolo nabíjanie bezpečné. Pokiaľ náhodou príde k poruche batérie, zosilnený obal ochráni vnútro telefónu pred poškodením. 

Očakáva sa, že v novinke pobeží výkonný čipset Snapdragon 888 a displej príde so 144 Hz obnovovacou frekvenciou. Všetko dôležité sa dozvieme 4. marca. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu