Nový rad robotických vysávačov Xiaomi Robot Vacuum prichádza na Slovensko s promo akciou

Xiaomi uviedlo na slovenský trh ďalšie modely robotických vysávačov, ktoré pomôžu s udržaním čistoty v domácnostiach. Z troch modelov v troch cenových úrovniach si vyberie každý.

Novinky sú určené bežným zákazníkom, ktorí chcú nahradiť bežný vysávač robotickým, aby si ušetrili čas aj námahu, ale aj náročným používateľom, ktorí od podobného produktu vyžadujú vysoký výkon a moderné technológie. Oproti predchádzajúcim generáciám sa posunula latka efektivity systému rozoznávania okolitého priestoru vysávača, sací výkon aj dĺžka výdrže batériu na jedno nabitie. 

Xiaomi Robot Vacuum X10 je pokročilý robotický vysávač, ktorý si poradí s rozľahlou a rôznorodou plochou a jeho majiteľ sa nemusí starať ani o vyprázdňovanie zásobníka na nečistoty. 

Okrem vysávania zvládne i mopovanie. Na orientáciu v priestore používa overený systém LDS (Laser Direct Structuring), ktorý pomocou neustále rotujúcej vežičky vysiela laserové lúče a ich odrazmi rozoznáva svoju polohu a aj okolie. Nevadí mu ani nedostatok svetla. 

Vďaka saciemu výkonu až 4 000 Pa si dobre poradí s odolnejšími a ťažšími nečistotami a na jedno nabitie dokáže vo vysokom výkone vysávať až tri hodiny. Mopovať podlahu vydrží pomocou nádrže s objemom 200 ml 80 minút. Súčasťou balenia je samovyprázdňovacia stanica s vreckom s objemom 2,5 litra vystačí až na 60 vysávaní. Cena je stanovená na 499 eur.

Aj Xiaomi Robot Vacuum S10 používa LDS (Laser Direct Structuring) navigáciu podobne ako model X10. Vie sa presne orientovať v priestore aj v šere a rozoznáva prekážky, nízky nábytok a aj oblasti, z ktorých by mohol vysávač spadnúť. Systém LDS dokáže snímať kompletný 360° priestor v okruhu až 8 metrov.

Vysávač je vybavený motorom so sacím výkonom 4 000 Pa, čo je v priemere o polovicu viac než u porovnateľnej konkurencie. Pri mopovaní vytvára stopu v tvare písmena Y a rovnomerne čistí celú umývanú plochu. Poslúži aj na mopovanie a na jedno nabitie dokáže fungovať až 130 minút. V slovenských obchodoch ho kúpite za 299 eur. 

Xiaomi Robot Vacuum E10 je ideálnym robotickým vysávačom s možnosťou mopovania pre domácnosti, ktoré hľadajú pokročilé funkcie a vysoký výkon za dostupnejšiu cenu. Novinka používa na mapovanie domácnosti systém vSLAM (Visual Simultaneous Localization and Maping). 

Vďaka zníženému profilu len 8 cm je tak vhodný na vysávanie a mopovanie aj pod nábytkom na nízkych nohách. Motor so sacím výkonom až 4 000 mAh je stále dostatočne výkonný aj na zber ťažších nečistôt, a to aj z kobercov. Na jedno nabitie dokáže fungovať až 110 minút. Cena vysávača Xiaomi Robot Vacuum E10 je 199 eur. 

Všetky tri modely podporujú ovládanie a nastavenie pomocou mobilnej aplikácie Xiaomi. 

Zákazník, ktorý si zakúpi niektorý z nových robotických vysávačov získa zľavový kupón na nákup vybraného mobilného telefónu platný do ukončenia promo obdobia, ktoré trvá od 3. apríla do 23. apríla 2023

Výška zľavového kupónu pre mobilne telefóny je nasledovná:

  • Xiaomi Robot Vacuum E10 – zľavový kupón v hodnote 30 eur na Redmi 12C 32 GB (štandardná cena 119 eur) alebo kupón (len na mi-store.sk) v hodnote 40 eur na Xiaomi Scooter 3 Lite (štandardná cena 349 eur)
  • Xiaomi Robot Vacuum S10 – zľavový kupón v hodnote 40 eur na Redmi 12C 64 GB (štandardná cena 139 eur) alebo kupón (len na mi-store.sk) v hodnote 60 eur na Xiaomi Scooter 3 Lite (štandardná cena 349 eur)
  • Xiaomi Robot Vacuum X10 – zľavový kupón v hodnote 100 eur na Xiaomi 13 8/256 GB (štandardná cena 999 eur) alebo (len na mi-store.sk) na Xiaomi Scooter 3 Lite (štandardná cena 349 eur)

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu