Nový Huawei MateBook 14 na Slovensku

Huawei uviedol na slovenský trh nové člena rodiny notebookov, ktorý kombinuje dotykový 2K displej, procesor AMD Ryzen, 512 GB SSD a batériu s 56 Wh nabíjaním.

Huawei MateBook 14 prináša dotykový FullView displej s 2K rozlíšením (2160 x 1440 b.) a pomerom strán 3:2. Konzistentný výkon procesora AMD Ryzen 7 4800H podporuje nový dizajn chladiaceho systému s ventilátormi Huawei Shark Fin pre efektívnejšie chladenie.

Nové procesory postavené na pokročilom 7 nm procese FinFET fungujú v synergii s dvojkanálovou pamäťou DDR4 SDRAM až do veľkosti 16 GB a vysokorýchlostným polovodičovým diskom PCIe s kapacitou 512 GB pre podporu rýchleho a stabilného výkonu. 

Batéria s kapacitou 56 Wh poskytuje výdrž až 10 hodín pri nepretržitom prehrávaní Full HD videa. Súčasťou balenia je 65 W napájací adaptér USB typu C. Poslúžia ja ako nabíjačka pre kompatibilné smartfóny Huawei. V prípade potreby môžete využiť režim reverzného nabíjania Power Off, ktorý notebook premení na power banku na nabíjanie ďalších zariadení.

Samozrejmosťou sú funkcie ako Huawei Share pre spoluprácu na viacerých zariadeniach, Multi-screen Collaboration a PC Manager. Vo vypínači je integrovaná čítačka odtlačkov. 

Nový Huawei MateBook 14 je k dispozícii výhradne u operátora Telekom za zvýhodnenú cenu k vybraným paušálom. Plná cena notebooku u operátora je 999 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu