Novinka série Redmi Note 10 dostane 108 Mpix fotoaparát

Novú sériu Redmi Note 10 spoznáme až o pár dní, no už dnes vieme o základnom modeli takmer všetko. Prezradený bol dizajn i hlavné parametre. Xiaomi však na Twitteri láka aj no model so 108 Mpix fotoaparátom.

Výrobca už koncom februára informoval, že 4. marca uvedie rad Redmi Note 10. Prezradil, že sa máme tešiť na inovatívny dizajn, silnú batériu s rýchlym nabíjaním a chýbať nebudú ani stereo reproduktory. Najnovšie úniky pár dní pred oficiálnym uvedením odhalili ďalšiu výbavu modelu Redmi Note 10.

Fotografie produktového balenia novinky naznačujú, že základný Xiaomi Redmi Note 10 prinesie 6,43-palcový AMOLED displej s malým otvorom na prednú kameru, 11 nm čipset Snapdragon 678, 5000 mAh batériu s rýchlym 33 W nabíjaním a štvoritý zadný fotoaparát s hlavným 48 Mpix snímačom. 

Súčasťou portfólia Redmi Note 10 ale bude aj model so 108 Mpix snímačom. Xiaomi sa touto informáciou pochválilo na svojom Twitter účte. Pôjde tak o prvý produkt série Redmi, ktorý príde s viac než stomegapixelovým fotoaparátom. Od roku 2019, kedy výrobca priniesol 108 Mpix fotoaparát vo svojich  smartfónoch, mal túto výsadu len prémiový rad Mi. 

Kompletné špecifikácie a podrobnosti sa dozvieme na globálnom uvedení radu Redmi Note 10 už vo štvrtok 4. marca.

Zdroj: twitter.com/xiaomi, facebook.com/Xiaomi Leaks Ph

Diskusia k článku:

Začať diskusiu