Nové slúchadlá Samsung Galaxy Buds možno dostanú tvar fazule

Ďalšia generácia úplne bezdrôtových slúchadiel od Samsungu zrejme dostane prepracovaný dizajn v tvare fazule. Objavili sa prvé rendery.

True wireless slúchadlá Samsung Galaxy Buds+ (recenzia) boli uvedené nedávno spolu s novou sériou smartfónov Galaxy S20, no už teraz sa hovorí o ďalšej generácii bezdrôtových slúchadiel. Na internete sa objavili prvé obrázky a očakávané farebné verzie. 

Pokiaľ sa špekulácie potvrdia, dostanú úplne prepracovaný dizajn, pričom tvarom pripomínajú fazuľu. Náčrty s 3D vizualizáciou ukazujú kompaktné zariadenie s otvorenou konštrukciou, podobne ako napríklad Apple AirPods, teda bez gumenných nástavcov, ktoré poznáme z Galaxy Buds. 

No nevidno ani "nožičku", teda časť konštrukcie, ktorá uľahčuje manipuláciu so slúchadlom a kde býva okrem iného uložená batéria.

Web winfuture.de, ktorý je známy uverejňovaním neoficiálych informácií o nepredstavených produktoch, ktoré sa neskôr ukážu ako správne prezradil, že novinka má mať modelové číslo SM-R180. Slúchadlá veľké necelé tri centimetre majú ponúknuť dva malé reproduktory, jeden pre výšky, druhý pre stredné a nízke tóny. 

Nechýbajú vstavané mikrofóny na uskutočnenie hovorov a odfiltrovanie vonkajších ruchov. Integrovaný senzor by mal rozpoznať, či je slúchadlo vložené do ucha.

Bližšie podorobnosti nie sú známe, zatiaľ sú vraj vo fáze testovania. Preto treba brať všetky zverejnené informácie ako orientačné. Kým príde produkt na trh, môže sa veľa vecí zmeniť. Aj to, že sa nakoniec nebudú predávať. 

Pokiaľ sa predsa len vývoj úspešne dokončí a produkt získa všetky potrebné povolenia, mohlo by prísť k oficiálnemu odhaleniu koncom leta alebo začiatkom jesene. V čase, kedy Samsung zvykne uviesť ďalšiu generáciu svojho prémiového modelu Galaxy Note. 

Zdroj: winfuture.de

Diskusia k článku:

cicolably08.04.2020 - 11:45 Trvalý odkaz

skor to vyzerá ako ...

Celá diskusia 1 príspevok