Nové PlayStation Plus zverejňuje zoznam dostupných hier, ktoré rozšíri Ubisoft+

S novým PlayStation Plus ponúkne Sony aj prístup ku knižnici s ponukou viac než 700 hier. Teraz prináša zoznam prvých titulov, kde nájdete exkluzivity, hry od tretích strán či klasiky z PS1, PS2 a PS3.

Sony koncom marca oznámilo revolučné zmeny v PlayStation Plus, ktoré službu čakajú po neuveriteľných 12 rokoch. Detaily sme pre vás pripravili v článku Nové PlayStation Plus: poznáme ceny a všetky podrobnosti. Služba bude rozdelená do troch úrovní predplatného, z ktorých druhá a tretia ponúknu aj prístup ku knižnici hier. 

Má ísť o rôzne tituly na PS4 a PS5, ale aj klasiky z prvých PlayStation konzol či produkciu tretích strán. Aktuálne Sony zverejnila prvý zoznam hier, kde vidíme naozaj štedrú ponuku. S predplatným vo verzii PlayStation Plus Extra alebo Premium budete môcť hrať napríklad Bloodborne, Days Gone, God of War (recenzia), Horizon Zero Dawn či Marvel’s Spider-Man, vrátane expanzie Miles Morales. 

Chýbať nebude ani Returnal (recenzia), The Last of Us, všetky diely Uncharted alebo Until Dawn. Z produkcie tretích strán budete mať prístup napríklad k Assassin’s Creed Valhalla, Control, Red Dead Redemption 2 či Marvel’s Guardians of the Galaxy (recenzia). Pri zakúpení predplatného PlayStation Premium navyše získate prístup ku klasikám z PS1, PS2 a PS3. 

Podľa Sony budú mať lepšiu snímkovú frekvenciu či vyššie rozlíšenie. Na zozname sú napríklad Syphon Filter, Ape Escape alebo Jumping Flash! Od tretích strán je tu Tekken 2 či Worms World Party. Toto všetko ešte rozšíria remastrované klasiky, kde sú potvrdené Ape Escape 2, niekoľko dielov Jak, Rogue Galaxy, Siren, Wild Arms 3 a ďalšie. 

K tým sa pridáva remastrovaný Bioshock, Borderlands, Bulletstorm či Lego Harry Potter. V predplatnom PlayStation Plus Premium nebudú chýbať ani hry z konzoly PlayStation 3. Pôjde napríklad o Demon’s Souls, niekoľko dielov Ratchet & Clank či Infamous. Od vydavateľov tretích strán to bude F.E.A.R., Ninja Gaiden Sigma 2 či Devil May Cry. 

Sony predplatiteľom sľubuje aj časovo obmedzené trial verzie hier, ktoré si budú môcť vyskúšať a následne zakúpiť. Na začiatku budú dostupné Uncharted: Legacy of Thieves Collection a Horizon Forbidden West (recenzia). Pridá sa k nim Cyberpunk 2077, Tiny Tina’s Wonderland (recenzia), Farming Simulator 22 a WWE 2K22. 

Zoznam hier sa bude postupne rozširovať s tým, že celkovo by ich malo byť viac než 700. Súčasťou nového PlayStation Plus bude aj služba Ubisoft+, ktorá tam zo začiatku ponúkne 27 klasických hier francúzskeho vydavateľa. Pôjde o niekoľko dielov Far Cry, Trackmaniu, STEEP, Watch Dogs či The Crew 2. Zoznam všetkých hier si pozriete tu.


Zdroj: PlayStation Blog

Diskusia k článku:

Začať diskusiu