Nové PlayStation Plus má dátum štartu na Slovensku a v Česku

Na novú podobu PlayStation Plus už nebudeme čakať dlho. Sony s ním prinesie tri úrovne predplatného a cloud gaming. Toto všetko u nás bude dostupné od prvého dňa štartu.

Sony koncom minulého mesiaca predstavilo nové PlayStation Plus, vrátane cien a všetkých podrobností. Služba sa mení po neuveriteľných dvanástich rokoch a pripája k sebe PlayStation Now. Ponúkne tri úrovne predplatného, vrátane bohatej knižnice hier, kde nebudú chýbať ani PS3 hity dostupné cez cloud streaming a klasiky z prvej PlayStation, PS2 či PSP.

Uvedenie novej podoby má prísť postupne na jednotlivých trhoch. Sony však teraz správu aktualizuje o konkrétny dátum vydania na Slovensku a v Česku. Nové PlayStation Plus tak v našich končinách aj u susedov bude dostupné od 22. júna. V rovnakom čase bude novinka spustená aj v ďalších krajinách ako Maďarsko, Grécko, Poľsko či Cyprus. 

Prvým trhom, ktorý dostane nové PlayStation Plus bude Ázia, a to konkrétne 23. mája. Po nej nasleduje Japonsko, Amerika a Európa. U nás sa 22. júna môžete tešiť na na úplné uvedenie služby, teda všetky tri úrovne predplatného, vrátane cloud streamingu. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu