Nové iPhony majú dostať LiDAR snímač a 120 Hz displej

Známy leaker zverejnil screenshot z nastavení nového iPhonu 12 Pro, ktoré ukazujú nové funkcie displeja a fotoaparátu. K tomu pridal niekoľko detailov týkajúcich sa Face ID a konštrukcie.

Za najnovším únikom ohľadne iPhonov 12 stojí leaker Jon Prosser, ktorého neoficiálne správy sa v minulosti už viackrát potvrdili. Zverejnil screenshot z nastavení displeja, kde je uvedená obnovovacia frekvencia 120 Hz. Údajne pochádza z PVT prototypu iPhonu 12 Pro Max, ktorý by mal odrážať takmer konečný hardvér a softvér. 

Prosser pridal aj ďalší screenshot, kde vidíme menu fotoaparátu s prepínačom, ktorý umožňuje povoliť LiDAR snímač a jeho funkcie. Je známy z iPadu Pro a používa sa pri rozostrovaní pozadia alebo rozšírenej realite, kde zvláda presnejšie výpočty. Z ďalších možností vidíme vylepšený nočný režim, pokročilé zníženie šumu, nahrávanie bit depth videí, možnosti priblíženia a ostatné režimy videa. 

Samostatný Prosserov tweet hovorí o výreze, ktorý bude rovnako veľký, no rámy nových iPhonov majú byť zreteľne tenšie. Spomína Face ID, ktoré vraj funguje zo širších uhlov, rovné hrany s jemne zakriveným sklom a o 10 % väčší modul zadnej kamery. Očakáva sa, že oficiálne oznámenie novej série iPhonov 12 príde budúci mesiac. 

Zdroj: Twitter


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu