Nové iPhony 12 vraj nedostanú nabíjačku v balení

Až sa tomu veriť nechce. Už druhý známy analytik je presvedčený, že Apple do balení nových iPhonov nepridá nabíjací adaptér. A možno tam neuvidíme ani slúchadlá.

Až sa tomu veriť nechce. Už druhý známy analytik je presvedčený, že Apple do balení nových iPhonov nepridá nabíjací adaptér. A možno ani slúchadlá. 

Pred pár dňami sa internetom začala šíriť informácia, ktorá na prvý pohľad znela nepresvedčivo. Apple vraj podľa analytikov banky Barclays odstráni z produktového balenia iPhonov 12 nabíjačku a dokonca aj slúchadlá EarPods. 

Túto možnosť prezentovali vo svojej prognóze na základe rozhovorov s viacerými dodávateľmi Applu. Teraz sa k nim pridal analytik Ming-Chi Kuo.

Podľa jeho správy tam naozaj nenájdu majitelia nových iPhonov nabíjačku, iba kábel, ale budú si ju môcť dokúpiť. Apple vraj uvedie 20 W adaptér, pričom výrobu starších 5 W a 18 W ukončí. 

Na jednej strane ekologickému rozhodnutiu výrobcu rozumieme, veď snáď každý má doma nejakú nabíjačku, do ktorej sa bude dať zasunúť nabíjací kábel k iPhonu. Vyzerá to, že od bohatého balenia, ktorým sa pýšia niektorí výrobcovia, sa postupne presunieme k minimalistickému. 

Absencia slúchadiel by však zákazníkov zrejme zamrzela oveľa viac než chýbajúca nabíjačka. Či sa prognózy analytikov naplnia, sa dozvieme na jeseň, keď spoznáme novú sériu iPhonov. 

Zdroj: macrumors.com

Diskusia k článku:

Marián Petrík02.07.2020 - 11:15 Trvalý odkaz

čítal som iný článok, kde sa tvrdilo, že by mali mať v balení ak sa nemýlim 20W nabíjačku. zato by tam mali chýbať slúchadlá. sám som zvedavý, ako to nakoniec bude.

Nemanja Brkljacic22.07.2020 - 13:36 Trvalý odkaz

Pokiaľ je výdrž batérie vyššia ako v predchádzajúcich modeloch, verím, že mobilný telefón je úspešný a stojí za to jeho cena. Mám iphone6 a nie som spokojný s energiou, ktorú spotrebuje. Niekedy hrám online hry s aplikáciami ako https://www.stavkovekancelarie.net/ a to môže trvať maximálne 30 minút. Moji priatelia nemajú rovnaký problém a majú telefóny Samsung a Huawei.

Janos Jelenec21.08.2020 - 12:22 Trvalý odkaz

Slúchadlá sú skvelým prvkom telefónu a malo by byť škoda ich nepredávať v balení. Osobne vždy hľadám slúchadlá, pretože počúvam veľa hudby.

Celá diskusia 3 príspevky