Nová hra zo sveta Pána prsteňov príde budúcu jeseň, ukazuje prostredia a Gandalfa

The Lord of the Rings: Gollum má ponúknuť zaujímavé rozšírenie vesmíru J.R.R. Tolkiena. Bude sa odohrávať medzi udalosťami Pána prsteňov a Hobita. Autori ponúkajú nový pohľad na lokality, hrateľnosť a postavy, kde nechýba ani Gandalf.

The Lord of the Rings: Gollum je názov novej hry zo sveta Pána prsteňov, v ktorej si zahráme tak trochu netypicky za postavu Glocha. Bola ohlásená ešte v roku 2019 s veľmi skromným množstvom informácií. Vývojári zverejnili len pár obrázkov a ukázali rýchlu ukážku hrateľnosti. Svoje mlčanie prelomili až v týchto dňoch, kedy novým videom ponúkli ďalšie podrobnosti. 

Vidíme teda niekoľko herne spracovaných postáv, medzi ktorými vyniká prvý pohľad na Gandalfa. Okrem toho sme sa dočkali aj menšej ukážky hrateľnosti či nových prostredí. Z nich máme možnosť nazrieť na domov Elfov - Mirkwood, ktorý je oveľa svetlejšou a zelenšou oblasťou, než doteraz zverejnené temné Bane Morie. Medzi ďalšími hernými charaktermi nechýba Mouth of Sauron či Thranduil. 

The Lord of the Rings: Gollum má priniesť rozšírenie vesmíru spisovateľa J.R.R. Tolkiena v podobe niekoľkých zaujímavých pohľadov na udalosti medzi Hobitom a Pánom Prsteňov. Na hre pracujú vývojári z Daedalic Entertainment, ktorí chcú ponúknuť stealth hrateľnosť. Novinka je naplánovaná na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 s oknom vydania počas budúcej jesene. 

Zdroj: Nacon YouTube

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu