Nová generácia Galaxy Watch možno opäť dostane otočnú lunetu

Posledné modely inteligentných hodiniek od Samsungu mali displej bez fyzickej ochrany, ktorá by bránila poškriabaniu sklíčka. Otočná luneta navyše slúžila aj na ovládanie. Možno sa to príchodom nových Galaxy Watch zmení.

Posledným modelom s obrubou okolo displeja boli Galaxy Watch z roku 2018. Ďalšia generácia  Galaxy Watch Active prišla už len s hladkým zaobleným okrajom, otočnú lunetu nahradilo ovládanie dotykom. 

V recenzii Samsung Galaxy Watch Active - okrúhly konkurent Apple Watch nájdete aj porovnávacie fotografie, na ktorých sú zobrazené obidva modely. 

Web sammobile.com nedávno priniesol informáciu, že pripravované Galaxy Watch majú dostať fyzickú otočnú lunetu. Podľa ohlasov v mojom okolí veľa ľudí uprednostňuje pôvodný dizajn Samsung hodiniek pred hladkým prevedením Galaxy Watch Active. Za najkrajšie hodinky veľa mojich známych, ktorých som sa opýtala, označilo Galaxy Gear S3 Frontier z roku 2016, s čím aj ja súhlasím. 

FCC certifikácia pripravovaného modelu odhalila, že by mal prísť veľkosti 45 mm. Nie je známe, či bude ešte aj v inej veľkosti. 

Očakáva sa, že ďalšia generácia smart watch od Samsungu príde koncom leta spolu so sériou Galaxy Note 20. Do tej doby zrejme uniknú ďalšie podrobnosti a možno aj rendery, ktoré vnesú do dizajnu viac svetla. 

Zdroj. sammobile.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu