Nothing Phone (1) dostáva aktualizáciu Nothing OS 1.5 s Androidom 13

Po beta testovaní, ktoré odštartovalo koncom minulého roka, sprístupnil výrobca verejnú verziu pre majiteľov prvého smartfónu značky Nothing.

Spoločnosť Nothing prostredníctvom tlačovej správy informovala o dostupnosti aktualizácie prostredia Nothing OS 1.5, ktoré beží nad operačným systémom Android 13. Majitelia smartfónu Nothing Phone (1) už dostávajú oznámenie o možnosti stiahnutia aktualizácie. 

Medzi novinky patrí vylepšená aplikácia Počasie, prepracované rozhranie fotoaparátu, nový balík zvonení a zvukov upozornení a pribudli aj nové farebné schémy a možnosť prispôsobenia skratiek na uzamknutej obrazovke. Vylepšenia sa dočkal panel rýchlych nastavení a v rôznych aplikáciách viete používať rôzne jazykové mutácie. 

Veľký dôraz sa kladie na ochranu osobných údajov, bola pridaná aplikácia Osobná bezpečnosť. Vylepšený bol výkon a stabilita systému s lepšou správou aplikácií na pozadí. Opravili sa zistené a nahlásené chyby.

V priebehu tohto roka prídu podľa vyjadrení výrobcu ďalšie aktualizácie, ktoré prinesú nové funkcie a vylepšenia systému.

Zdroj: sk.nothing.tech

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu