Nothing Ear (stick): štýlové slúchadlá bez ANC

Nové úplne bezdrôtové slúchadlá sú už dostupné na predobjednávku. Cena neprekvapila, dizajn kopíruje štýlový vzhľad smartfónu Nothing s priesvitnou zadnou stenou.

Koncom septembra značka Nothing odhalila nové slúchadlá Ear (stick), veľa podrobností o nich ale vtedy neprezradila. Dnes už vieme všetky detaily, vrátane ceny, farebných prevedení a dostupnosti.

Nothing Ear (stick) sú uložené v oválnom nabíjacom puzdre s priesvitnými prvkami, vhodne tak dopĺňajú štýlový smartfón Nothing Phone (1). Slúchadlá s otvorenou konštrukciou a dotykovým ovládaním ponúkajú 12,6 mm meniče a výdrž na jedno nabitie približne 7 hodín. Pri dobíjaní z puzdra sa výdrž predĺži na 29 hodín. 

Základné parametre:
Rozmery 30 x 19 x 18 mm, hmotnosť 4,4 g, rozmery puzdra 87 x 30 x 30 mm, hmotnosť 46,3 g, meniče 12,6 mm, IP54, USB-C konektor, výdrž do 7 hodín počúvania hudby, s nabíjaním z puzdra 29 hodín. 

Bohužiaľ, funkciu aktívneho potlačenia okolitých ruchov (ANC) by sme hľadali márne. Kvalitný zvuk pri prenose hlasu počas telefonovania majú zabezpečiť tri mikrofóny a technológia Clear Voice. Funkcia Bass Lock sa počas prehrávania hudby zasa postará o dynamické prispôsobenie hĺbok. 

Cena Ear (Stick) je stanovená na 119 eur a na výber sú v bielej a čiernej farbe. Doručovanie objednávok začne 4. novembra. 

Zdroj: nothing.tech

Diskusia k článku:

Začať diskusiu