Nothing Ear (2): prezradené špecifikácie aj dizajn

Druhá generácia vôbec prvého produktu značky Nothing, ktorým boli úplne bezdrôtové slúchadlá, príde 22. marca, no už dnes môžeme mať vďaka uniknutým špecifikáciám a rednerom predstavu, čo prinesú.

Príchod slúchadiel Nothing Ear (2) potvrdil sám výrobca už pred pár dňami, kedy ohlásil na 22. marca online konferenciu. Priniesť majú známy ikonický dizajn a vylepšený zvuk.  Zverejnené rendery a uniknuté špecifikácie prezrádzajú, na čo sa máme tešiť. 

Známy leaker OnLeaks zverejnil v spolupráci s webom thetechoutlook.com rendery vo vysokom rozlíšení, ktoré odhaľujú očakávaný dizajn. Ten sa na prvý pohľad od predchádzajúcej generácie Ear (1) výrazne nelíši, zmenilo sa len umiestnenie niektorých komponentov. Aj tentoraz novinka ponúkne priehľadnú konštrukciu aj priehľadné puzdro.

Nezmení sa ani veľkosť meničov (11,6 mm) a kozmetickou úpravou prešla hmotnosť slúchadla, bude o 0,2 gramy nižšia. Ak sa špecifikácie potvrdia, novinka si polepší v ochrane voči prachu. Predchodca získal certifikáciu IPX4, Ear (2) majú mať IP54. 

Očakávať máme hybridné ANC a chýbať nemá bezdrôtové nabíjanie. Tieto vlastnosti ponúkala už prvá generácia slúchadiel. Ako vidno, žiadnej výraznej zmeny sa pravdepodobne nedočkáme. Po oficiálnom oznámení sa dozvieme viac. 

Zdroj: thetechoutlook.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu