Nothing ear (1): true wireless slúchadlá s unikátnym dizajnom a ANC za 99 eur

Prvý produkt spoločnosti Nothing je oficiálne realitou a ponúka za málo peňazí naozaj dosť muziky. Nové true wireless slúchadlá Nothing ear (1) si vás získajú zaujímavým dizajnom, podporou ANC, bezdrôtovým nabíjaním a odolnosťou voči striekajúcej vode.

Spoločnosť Nothing je v technologickom svete nová. Stojí však za ňou ostrieľaný Carl Pei, zakladateľ OnePlus. Po mesiacoch čakania má firma na svete konečne svoj prvý produkt, ktorým sú Nothing ear (1). Ide o true wireless slúchadlá s aktívnym potlačením okolitého hluku (ANC), bezdrôtovým nabíjaním a odolnosťou voči vode. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si výrobca za túto veľkorysú ponuku nepýtal iba atraktívnych 99 eur

Základné parametre

Rozmery slúchadiel: 28,9 x 21,5 x 23,5 mm, hmotnosť slúchadiel: 4,6 g, rozmery puzdra: 58,6 x 58,6 x 23,7 mm, hmotnosť puzdra: 57,4 g, vodič: 11,6 mm (dynamický), grafénová membrána, hybridné ANC, tri HD mikrofóny, výdrž batérie: 36 hodín (vypnuté ANC) a 24 hodín (zapnuté ANC), USB-C, bezdrôtové nabíjanie štandardu QI, detekcia v uchu, rýchle párovanie, dotykové gestá, odolnosť voči striekajúcej vode IPX4, minimálna kompatibilita: Android 5.1 a iOS 11, Bluetooth 5.2

Nothing ear (1) zaujmú na prvý pohľad unikátnym priehľadným dizajnom. Nielen slúchadlá, ale aj nabíjacie puzdro je vyrobené z číreho plastu. Novinka podporuje Bluetooth 5.2, dotykové gestá a môžete ju spárovať s Androidom aj iOS. Ovládanie rôznych funkcií vám uľahčí dostupná aplikácia, v ktorej si môžete upraviť ekvalizér, nastaviť aktívne potlačenie hluku alebo gestá. 

Vďaka puzdru sa výdrž slúchadiel dokáže vyšplhať až na 36 hodín pri vypnutom ANC. Ak ho zapnete, mali by ste sa dostať na úroveň jedného dňa. Puzdro môžete nabíjať pomocou USB-C alebo bezdrôtovo vďaka podpore štandardu QI. Samozrejmosťou je aj odolnosť voči postriekaniu vodou IPX4. 

Nothing ear (1) by mali byť dostupné koncom tohto mesiaca na oficiálnom webe spoločnosti v obmedzenom množstve. Širšia dostupnosť sa očakáva v polovici augusta. 

Zdroj: eu.nothing.tech

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu