Notebook Honor MagicBook a slúchadlá Magic Earbuds na Slovensku

V dnešnom živom vysielaní odhali Honor ceny a dostupnosť dvoch noviniek. K predobjednávke notebooku dostane smart hodinky Honor MagicWatch 2 ako darček.

Na slovenský trh prichádzajú dve novinky, ktoré mali globálnu premiéru vo februári v Barcelone. Priniesli sme vám o tom informácie vrátane živých fotografií, nájdete ich v článku Honor odhalil nový rad produktov Smart Life. 

Ceny a dostupnosť noviniek, ktoré rozširujú rozvíjajúce sa portfólio produktov Smart Life, odhalil Honor v živom vysielaní na svojom oficiálnom profile na Facebooku

Honor MagicBook sa pýši 10-hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie, výkonným procesorom AMD Ryzen 5 3500U, grafikou Radeon Vega 8, 8 GB RAM a FullView displejom s maximálnym pomerom obrazovky k telu notebooku a rozlíšením 1080 x 1980 bodov. So smartfónmi Honor sa vie jednoducho a rýchlo prepojiť cez technológiu Magic-Link, čo uľahčí napríklad prenos súborov.

Štrnásťpalcový notebook váži len 1,38 kg, MagicBook 15 má hmotnosť 1,53 kg. Hrúbka konštrukcie dosahuje 16 mm. MagicBook 14 je dodávaný so 65 W rýchlonabíjačkou a za pol hodiny ho môžete nabiť z 1 % až na 46 %. Rýchlonabíjačka je zabezpečená automatickým mechanizmom proti prehriatiu, ktorý okamžite zastaví nabíjanie, pokiaľ je to nevyhnutné. 

Uprostred klávesnice je skrytá vysúvacia kamera. Jednoducho stačí zatlačiť na tlačidlo a kamera vyskočí. Tento systém chráni používateľa proti vzdialenému prístupu a sledovaniu. Vo vypínači je integrovaná čítačka odtlačkov. 

Notebooky prídu na trh s operačným systémom Windows 10 Home. Každý, kto si notebook kúpi, dostane Microsoft Office 365 na mesiac zadarmo. 

Cena Honor MagicBook 14 je stanovená na 599 eur. Novinky sú exkluzívne dostupné iba v obchodnej sieti Datart. Predobjednávky štartujú už dnes a trvajú do 5. mája 2020. Kto si v tomto čase predobjedná niektorý z nových notebookov Honor MagicBook, získa k nim zadarmo inteligentné hodinky Honor MagicWatch 2.

Druhou uvedenou novinkou sú true wireless slúchadlá Honor Magic Earbuds s technológiou Hybrid Active Noise Cancelling. 

Vstavaný trojitý mikrofón sa prispôsobuje pri potláčaní akýchkoľvek zvukov a ruchov, čo zaisťuje lepší zvuk aj pri telefonovaní. Vstavaný 10 mm menič zabezpečí podľa výrobcu kvalitu basov pri počúvaní hudby.

Sú dizajnované v duchu celého ekosystému značky Honor tak, aby sa dali jednoducho prepojiť s inými zariadeniami. 

Cena bezdrôtových slúchadiel Honor Magic Earbuds je stanovená na 119 eur. Rovnako ako pri notebookoch aj pri týchto slúchadlách má exkluzivitu obchodná sieť Datart. 

 

Zdroj: tlačová správa






 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu