Nokia XR20 na Slovensku

V slovenských obchodch pribudol odolný dual SIM android so 6,7'' Full HD+ displejom, Snapdragonom 480 5G, 48 Mpix fotoaparátom, stereo repro a 4630 mAh batériou s bezdrôtovým nabíjaním. Cena prekvapila.

Lákadlom novinky Nokia XR20 je odolná konštrukcia a prísľub troch rokov hlavných aktualizácií systému a štyri roky bezpečnostných záplat. Takisto je výrobcom garantovaná záruka na opravy nie dva, ale rovno tri roky. Všetci, ktorí si telefón zakúpia v rámci EU, majú možnosť výmeny displeja po dobu jedného roka zdarma. 

Ak sa telefón zašpiní, môžete ho umyť mydlom a teplou vodou. Na konštrukcii sa nachádza otvor na pútko aj programovateľné tlačidlo, v bočnej stene je čítačka odtlačkov. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,67-palcový Full HD+ displej, ktorý chráni odolné sklíčko Gorilla Glass Victus, 8 nm čipset Snapdragon 480 s podporou 5G, 6 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami do veľkosti 512 GB. Prídete tým ale o dual SIM funkciu. 

Na zadnej strane nájdeme dva fotoaparáty s optikou Zeiss a duálny LED blesk. Hlavný 48 Mpix a širokouhlý s 13 Mpix rozlíšením. Batéria so 4630 mAh kapacitou podporuje rýchle 18 W a 15 W bezdrôtové nabíjanie. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Nokia XR20 bude dostupná u vybraných predajcov vo farbe Granite za odporúčanú cenu 569 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu