Nokia 5.4 zrejme dostane štyri fotoaparáty a 4 000 mAh batériu

Existenciu novinky potvrdila certifikácia FCC. Malo by ísť o cenovo dostupný smartfón so Snapdragonom 662, 4 GB RAM a štvoricou fotoaparátov na zadnej strane.

Ešte pred oficiálnym uvedením pripravovanej novinky Nokia 5.4 poznáme takmer kompletné špecifikácie, ktoré unikli na internet. Kým však nebudú potvrdené výrobcom, treba ich brať s rezervou. 

Očakáva sa, že Nokiu 5.4 bude poháňať Snapdragon 662, spolu so 4 GB RAM. Úložisko by malo dostať kapacitu 128 GB s možnosťou rozšíriť ho pomocou SD karty o ďalších 256 GB. LCD displej by mal dostať uhlopriečku 6,39 palcov s HD+ rozlíšením. 

Pri fotoaparátoch sa hovorí o 16 Mpix selfie kamere a štvorici snímačov na zadnej strane. Hlavný má mať 4 Mpix, ultraširoký 5 Mpix a sekundovať im bude aj dvojica pomocných 2 Mpix jednotiek. 

Výbavu by mala uzavrieť batéria s kapacitou 4 000 mAh. Čip Snapdragon 662 však podporuje iba technológiu Quick Charge 3, takže pri nabíjaní sa očakáva riešenie do 18 W. Spomína sa aj snímač odtlačkov, USB-C a 3,5 mm jack. Aby sme špecifikáciám mohli veriť na 100 % treba počkať na oficiálne ohlásenie od výrobcu.

Zdroj: mysmartprice.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu