Nokia 2.3 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začla predávať lacný dual SIM android so 6,2-palcovým HD+ displejom, 32 GB úložiskom a 4000 mAh batériou.

Nokia 2.3 osloví nenáročných používateľov, ktorí hľadajú cenovo dostponý smartfón s dobrou výdržou batérie a nevadí  im slabá hardvérová výbava. 

Telefón je zaradený do programu Android One, môžete sa tak spoľahnúť na softvérovú podporu, ktorá zahŕňa dva roky aktualizácií operačného systému a tri roky mesačných zabezpečení. Po rozbalení z krabice v nej pobeží Android 9 Pie, update na nový Android 10 je už naplánovaný. 

Novinka ponúka duálny fotoaparát (13 + 2 Mpix) s funkciou Recommended Shot, ktorá má za cieľ vybrať tú najlepšiu zachytenú snímku. Nechýba rozostrovanie pozadia pri portrétoch. 

Čítačku odtlačkov tu nenájdeme, na zabezpečenie dát môžete využiť rozpoznávanie tváre. Batéria poteší 4000 mAh kapacitou, takže v kombinácii so slabou výbavou môžeme očakávať dvojdňovú výdrž. Pomocou funkcie Adaptive Battery a umelej inteligencie sa zariadenie učí na základe zvyklostí používateľa. 

Nokia 2.3 je na Slovensku dostupná u vybraných predajcov za odporúčanú cenu 119 eur v tmavosivom prevedení. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v našom tradičnom základnom infe

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu