NHL 22 konečne dostáva engine novej generácie, ktorý kompletne mení vizuál hry

Vadili vám zastaralé ročníky série NHL? Tento rok sa všetko zmení a NHL 22 konečne prejde na nový Frostbite engine. Čakať môžete pôsobivejšie nasvietenie, reflexnejšiu ľadovú plochu a výrazne kvalitnejšie modely postáv. Bohužiaľ znova bez PC verzie.

Séria NHL prináša hráčom každý rok len minimum zmien. Fanúšikovia už dlhšie volali aspoň po novom engine, pretože hra už dlhšie pôsobila zastaralo. Tento rok sa konečne dočkali, pretože medzi najväčšie novinky NHL 22 patrí prechod na nový Frostbite engine.

Na jeho vizuálnej stránke stavia aj oficiálny trailer, ktorý ukazuje vylepšené nasvietenie arén, reflexnejšiu ľadovú plochu a výrazne kvalitnejšie modely postáv. 

Frostbite so sebou prináša aj vylepšenie fyziky a rôznych interakcií na ľade. Ďalšou novinkou budú tento rok aj tzv. superstar x-faktory, ktoré poznajú fanúšikovia série Madden. Pôjde o akési schopnosti elitných hráčov, ktoré sa v priebehu hry budú dať vylepšovať. 

EA Sports túto novinku prezentovali na Austonovi Matthewsovi a Andrejovi Vasilevskom. Útočník Toronta vďaka schopnostiam získa presnejšiu či silnejšiu strelu a brankár Tampy lepšie obranné reflexy. 

Ďalšie výrazné novinky NHL 22 nie sú známe a zdá sa, že toto by mohla byť kompletná tohtoročná ponuka. Hra vyjde 15. októbra na PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Potešujúce je, že nový engine príde na všetky platformy. PC verzia však znova chýba a zostáva devízou série FIFA. O novom ročníku sme vás informovali v článku FIFA 22 ponúkne novú technológiu realistického snímania pohybu

Zdroj: ea.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu