Nezmeškajte stream na Facebooku Samsungu. Prinesie zľavy na hodinky a súťaž o slúchadlá

Už zajtra budete mať možnosť počas živého prenosu na facebookovom účte Samsungu získať zaujímavé zľavy na nové smart hodinky a súťažiť o atraktívne ceny. Tešiť sa môžete aj na známe celebrity.

Nakupovanie a zábava. Oboje si môžete už druhýkrát užívať počas exkluzívneho živého streamu pod názvom #SAMSUNGFUTURESTORE, ktorý bude Samsung vysielať vo štvrtok 21. októbra od 19.00 hod. na svojom Facebooku. 

V rámci unikátneho hodinového prenosu budete mať možnosť si kúpiť smart hodinky Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic za skvelú cenu, ktorá bude prekvapením! Zľava potrvá iba v čase konania živého vysielania a produkty Samsung sa predstavia v úplne netradičnom formáte. Navyše, v súťaži budete môcť vyhrať prémiové slúchadlá Galaxy Buds2 v hodnote 149 €.

Streamom, ktorého hviezdami budú smart hodinky, bude sprevádzať moderátor Európy2 Petr Říbal, influencerka a Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková a český YouTuber Jakub Destro. Skutočnú moc ale budete mať v rukách a klávesniciach predovšetkým vy, diváci streamu. 

Práve vy sa totiž stanete režisérmi tejto show a budete sa tak môcť na vlastné oči presvedčiť, či hodinky od Samsungu skutočne splnia vaše očakávania. Aké výzvy si pre túto ojedinelú akciu pripravíte?

Čo, kedy, kde
Živý stream #SamsungFutureStore s možnosťou nakúpiť so zľavou a dokonca aj vyhrať sa koná na facebookovej stránke Samsung vo štvrtok 21. októbra od 19.00 hod. Pripojte sa k udalosti kliknutím na tento odkaz.

Tento článok je sponzorovaný spoločnosťou Samsung.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu