Netflix už vo vybraných krajinách spustil predplatné s reklamami

Lacnejšie predplatné Netflixu ponúkne HD rozlíšenie a zhruba 4 až 5 minút reklám za hodinu prehrávania. Momentálne je dostupné v dvanástich krajinách.

Lacnejší Netflix s reklamami sa stáva realitou. Predplatné si už môžu kúpiť používatelia vo vybraných 12 krajinách. Slovensko ani Česko však zatiaľ medzi nimi nie je. Predplatné s reklamami ponúka základný model Netflixu s niekoľkými rozdielmi. 

Rovnaká zostáva ponuka Netflixu a dostupnosť služby na širokej škále zariadení vrátane PC, konzoly či mobilu. Obrazová kvalita je na úrovni HD (720p). Čo sa množstva reklám týka, Netflix tvrdí, že ide zhruba o 4 až 5 minút reklám za hodinu prehrávania. Zároveň s novým predplatným apeluje na inzerentov, pre ktorých otvára nové príležitosti. 

Samotné reklamy majú dĺžku 15 alebo 30 sekúnd a prehrávajú sa pred začiatkom sledovania filmu či seriálu, ale aj počas neho. Lacnejšie predplatné s reklamami stojí 6,99 dolárov. Predpokladá sa, že sa postupne rozšíri aj do ďalších krajín, vrátane tej našej. Chce osloviť divákov, ktorým sa štandardné predplatné zdá príliš drahé a nevadí im občasná reklama. 

Zdroj: about.netflix.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu