Netflix bude možné vyskúšať aj bez vytvorenia účtu

S cieľom zjednodušenia skúšobnej doby vás Netflix nebude nútiť do registrácie. Časť svojho obsahu ponúkne vo webovom prehliadači bez nutnosti vytvorenia účtu. Sú s tým však spojené určité obmedzenia.

Populárna streamovacia služba Netflix sa viac otvára. Umožní sledovať obľúbený obsah aj bez toho, aby vás nútila vytvoriť si účet. Ide samozrejme o skúšobný režim, ktorý predtým vyžadoval registráciu. Po nej ste Netflix mohli sledovať bezplatne na jeden mesiac. Teraz je celý spôsob oveľa jednoduchší. 

Ponuka obsahu bez registrácie je však obmedzená. Nájdete v nej napríklad Stranger Things, When They See Us či The Two Popes a v rôznych regiónoch sa môže líšiť.  V prípade seriálov bude možné sledovať len 1. sériu. Ak by vás zaujala, pre pozretie ďalších sa už musíte zaregistrovať. 

Filmy sú však k dispozícii v plnom rozsahu. Sledovanie bez registrácie má byť prístupné len cez webový prehliadač v nižšom rozlíšení, ktoré nie je možné zmeniť. V čase písania článku u nás možnosť vyskúšať Netflix bez registrácie zatiaľ nebola dostupná. 

Zdroj: xda-developers.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu