Nástupca modelu Galaxy S10 má dostať až 12 GB RAM

Blížiace sa predstavenie nových top modelov série Galaxy S už tradične sprevádzajú rôzne úniky. Okrem hardvérovej výbavy sa na internete mala objaviť aj údajná podoba zariadenia, ktorá ukazuje nové usporiadanie fotoaparátov.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Samsung už dlhší čas pracuje na nástupcovi top modelu Galaxy S10. Zatiaľ nie je oficiálne potvrdený jeho názov, no čoraz častejšie sa skloňuje označenie Galaxy S20 (narážajúci na rok 2020). 

Na internete sa už klasicky objavuje množstvo rôznych nepotvrdených informácií. Okrem správ sa dostali na povrch aj fotografie, ktoré majú zachytávať údajný dizajn novinky. Z prednej strany je podobná modelu Galaxy S10+. 

Dvojicu fotoaparátov vpredu však vystriedal jeden, v štýle Galaxy Note 10. Zadná strana ukazuje nové usporiadanie fotoaparátov. Sú štyri, doplnené LED bleskom a zatiaľ neznámym senzorom pravdepodobne ToF kamerou. 

Zopár informácií uniklo aj k výbave. Známy leaker Ice universe, ktorý úspešne predpovedal niekoľko veľkých oznámení, zverejnil na svojom Twitteri informáciu, že všetky verzie nového top modelu prídu s 12 GB LPDDR5 RAM

Z ďalšej výbavy sa očakáva procesor Snapdragon 865 alebo Exynos 9830. Objavili sa však aj informácie, že tentokrát Samsung použije čip Snapdragon pre všetky regióny. Fotoaparát by mohol obsahovať nový 108 Mpix snímač, ktorý výrobca oficiálne oznámil ešte v auguste minulého roku. Viac sme sa mu venovali v článku Samsung uviedol 108 Mpix snímač pre mobilné zariadenia

Oficiálne predstavenie nového top modelu série Galaxy S už nie je ďaleko. Tradičná udalosť Samsungu s názvom Galaxy Unpacked je naplánovaná na 11. februára v San Franciscu. Samozrejme, tak ako vždy, aj teraz vám prinesieme všetky dôležité informácie v samostatných článkoch typu základné info.


Zdroj: twitter.com/UniverseIce, xda-developers.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu