Na Slovensko prichádza značka Tecno. Ponúkne cenovo dostupné smartfóny

Už onedlho sa bude konať tlačová konferencia, na ktorej značka oficiálne oznámi vstup na slovenský trh. Konkurencia smartfónov nižšej a strednej triedy sa tak rozrastie o atraktívne modely.

Do redakcie prišla pozvánka na prezentáciu novej značky mobilných telefónov na slovenskom trhu. Konať sa bude 12. mája a aj keď zatiaľ výrobca žiadne podrobnosti neprezradil, pohľad na overené slovenské obchody s oficiálnou distribúciou rôznych značiek prezrádza, na čo sa môžeme tešiť. 

Na oficiánej webovej stránke tecno-mobile.com slovenská lokalizácia nie je, ale nájdeme tu blízku češtinu. Dá sa očakávať, že podobné produkty, aké ponúka výrobca v Čechách, prinesie aj na Slovensko. Zodpovedá tomu aj ponuka v niektorých slovenských e-shopoch, ktoré už smartfóny značky Tecno nedávno zaradili do ponuky.

Nájdeme tu dva modelové rady Spark 8 a Camon 18. Prvý je určený menej náročným zákazníkom, druhý ponúka vyššiu hardvérovú výbavu zameranú na fotografovanie. Všetky podrobnosti o novinkách a plánoch značky Tecno do budúcna sa dozvieme už o pár dní. Budeme vás informovať.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu