Na simulátore Google bol zverejnený 360° náhľad na Pixel 8 Pro

Už žiadne dohady o tom, ako bude pripravovaný model smartfónu série Pixel vyzerať. Pomocou 360° Google simulátora, sa dal poobzerať zo všetkých strán.

Už od konca augusta je známe, že 4. októbra prebehne v New Yorku akcia, na ktorej Google uvedie nové produkty Pixel. Je takmer isté, že spoznáme pripravované novinky Pixel 8 a Pixel 8 Pro, a zrejme aj ďalšiu generáciu inteligentných hodiniek Pixel Watch.

Pred oficiálnym uvedením sa už internetom šírili rendery, ktoré naznačovali budúci možný dizajn. Na  stránke Pixel Phone Simulator s 360-stupňovým pohľadom na rôzne modely smartfónov Pixel, sa dal zadaním názvu pripravovanej novinky do adresného riadku zobraziť aj model Pixel 8 Pro. Aktuálne už ale táto možnosť nefunguje. Google zverejnenie stopol. 

Web The Verge to ale stihol a prezradil, že Pixel 8 Pro bol na Google simulátore zobrazený v troch farbách a potvrdilo sa, že prinesie nový teplotný senzor, umiestnený je vedľa zadnej kamery. Ostáva aj fyzický slot na SIM kartu. Aktuálne už je pripravovaný model Pixelu zo simulátora odstránený. 

Zdroj: theverge.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu