Na predobjednanie novinky Samsung Galaxy S20 FE máte už len necelé dva dni

Samsung minulý týždeň predstavil svoju novinku Galaxy S20 FE, ktorú môžeme považovať za vstupnú bránu pre mladých do radu Galaxy S.

Ako smartfón najvyššej triedy ponúka Galaxy S20 FE mnohé z funkcií, ktoré si milovníci tohto radu podľa vlastných vyjadrení najviac cenia, a to za odporúčanú cenu 649 eur. Nový smartfón ponúka to najlepšie z radu Galaxy S20, napríklad vynikajúci 6,5-palcový Full HD+ displej, fotoaparát s trojnásobným objektívom profesionálnej triedy s umelou inteligenciou, vyspelý procesor, bleskurýchlu konektivitu, batériu s celodennou výdržou alebo veľa úložného priestoru, to všetko v elegantnom modernom prevedení.

Medzi kľúčové špecifikácie novinky patrí výkonný čipset Exynos 990, 6 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko a 4500 mAh batéria. Hlavnému 12 Mpix fotoparátu nechýba optická stabilizácia obrazu. 

Smartfón Galaxy S20 FE bude na Slovensku dostupný od 2. októbra v šiestich farbách - červenej, oranžovej, fialovej, zelenej, modrej a bielej. Ak však chcete k nemu dostať bonus, využite posledné dva dni na jeho predobjednanie. Šancu máte len do polnoci 1. októbra.

Kto si predobjedná zariadenie Galaxy S20 FE zo slovenskej distribúcie na samsung.sk, v značkových predajniach Samsung alebo u vybraných predajcov elektroniky a zároveň splní ďalšie podmienky stanovené v podrobných pravidlách kampane, získava nárok na smart náramok Galaxy Fit2 alebo herný ovládač a 3-mesačné predplatné Xbox Game Pass.

Diskusia k článku:

Peter30.09.2020 - 18:15 Trvalý odkaz

Veď dajte do možností aj 5G a objednávky budú.

Lenka Ivančíková01.10.2020 - 06:42 Trvalý odkaz

In reply to by mental.disease

ale netusim preco, ked inym to nerobi. teda aspon nikto iny o probleme nepisal. 🤷‍♀️

Celá diskusia 4 príspevky