Na Oppo Find X5 Pro si môžete nainštalovať Android 13 Beta 1

Ak chcete skúšať nové funkcie pripravovaného Androidu 13, môžete si stiahnuť vývojársku beta verziu. Oppo Find X5 Pro patrí medzi prvé podporované zariadenia.

Na top model Oppo Find X5 Pro (základné info) si môžete nainštalovať prvú beta verziu Androidu 13. Výrobca plánuje ponúknuť aj predbežnú verziu nadstavby ColoOS, založenej na novej aktualizácii Androidu. 

Android 13 ponúka rad noviniek, vrátane funkcií pre ochranu súkromia, ako je Photo Picker, vďaka ktorému možno bezpečne vyberať a zdieľať obrázky. Ďalšie aktualizácie sa týkajú nových rozhraní API, povolenia zobrazovania oznámení, tematických ikon aplikácií, rozmiestnenia dlaždíc rýchleho nastavenia, podpory rôznych jazykov v aplikáciách a prehrávania zvuku cez Bluetooth LE a MIDI 2.0 cez USB. 

Beta 1 pridáva nové oprávnenia pre detailnejšie riadenie prístupu k mediálnym súborom, vylepšené rozhranie API pre smerovanie zvuku a množstvo ďalších funkcií. Okrem modelu Find X5 Pro je nový Android dostupný aj na skladací Find N, ktorý sa ale na Slovensku oficiálne nepredáva. 

Ak si chcete na Oppo Find X5 Pro stiahnuť vývojársku beta verziu Androidu 13, postupujte podľa inštrukcií na tejto stránke.

Zdroj: tlačová správa 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu