Na jeden záber: Xiaomi 13

Videorecenzia výkonného androidu s kvalitným 6,4'' displejom, výborným fotoaparátom, konštrukcii nechýba vodeodolnosť a batérii rýchle nabíjanie.

Xiaomi 13 je základným modelom trinástkovej série, ktorú tvorí trojica smartfónov. Podrobnosti o výbave jednotlivých modelov si môžete prečítať v článkoch typu základné info, stačí vyhľadať na našom webe Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro a Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 je určený náročným zákazníkom, ktorí vyžadujú vysoký výkon a kvalitné fotoaparáty. Konečne sme sa dočkali aj konštrukcie s certifikáciou IP68, takže telefónu by nemalo poškodiť ponorenie pod vodnú hladinu do hĺbky 1,5 metra počas 30-tich minút. 

Lákadlom je nielen čipset Snapdragon 8 Gen 2, ale aj fotoaparáty, na ktorých Xiaomi spolupracovalo s firmou Leica. Na kvalitné snímky za každých svetelných podmienok sa môžete spoľahnúť vďaka veľkému 1-palcovému snímači Sony IMX989, ktorý bol po prvý raz videný v telefóne Xiaomi 12S Ultra. Samozrejmosťou je optická stabilizácia obrazu. 

 

Dobrou správou pre majiteľov je trojročná podpora aktualizácií systému a päť rokov dodávania bezpečnostných záplat. Textovú recenziu si prečítate v článku Xiaomi 13 - výkon v peknom tele, druhý názor sa dozviete z videorecenzie.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu