Na jeden záber: TCL Plex

Prvý smartfón s logom TCL na chrbte je príjemným prekvapením. Nechýba mu nič podstatné a je dôstojným konkurentom známych značiek.

Ako sme už uviedli v našej recenzii, firma TCL nie je žiadny neznámy výrobca, pod svojimi krídlami vyrába telefóny značky Alcatel a do konca augusta tohto roka má licenciu na výrobu smartfónov BlackBerry. Vlastný smartfón vydaný pod svojou značkou však priniesol na trh až koncom minulého roka. 

Novinku sme už stihli poriadne otestovať, podrobné skúsenosti si môžete prečítať v recenzii TCL Plex - generálka bez vážnej chyby. Jej názov napovedá, že telefón s príjemnou cenovkou sa nemá za čo hanbiť. 

TCL Plex má pekný 6,5-palcový displej s podrobnými nastaveniami, šikovnú používateľskú nadstavbu s doplnkovmi funkciami, šikovné bočné tlačidlo Smart Key, ktoré dokáže rýchlo spustiť obľúbené aplikácie alebo často používané funkcie.

Slušnú prácu odvádzajú aj fotoaparáty. Skúšobné snímky a videá hľadajte v článku Takto fotí TCL Plex. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, nájde ich v prehľadnej tabuľke základného infa

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu